Producători Peleți Antigudron DK Prof


Curatare centrale termice pe peleti

In urma procesului de ardere pe pereții camerei de ardere se depune gudron si funingine, care formează un strat izolant termic.

Grosimea acestui strat influențează negativ randamentul cazanului, cazanul este forțat să funcționeze la puterea maximă, astfel consuma mai mult combustibil.

Aceasta este o modalitate eficientă și sigură pentru a menține curat sistemul de încălzire cu peleti . Antigudronul Peleți DK PROF este un amestec special de cristale, care, în timp ce arde, eliberează substanțe care afectează procesul de ardere catalitică activă și dizolvă chiar și cele mai mici derivații de rășină în curs de dezvoltare. Camerele de ardere din centralele pe peleți vor rămâne curate și capabile sa asigure funcționarea eficientă a acestora.

Folosirea regulata a buncărului amestecat cu peleti DK Prof, va dezvolta cel mai bun randament, care va prelungi viața instalației și va reduce costurile de încălzire asigurând în același timp o căldură mai mare.

NOU !  Oferta limitata .

Cost transport: 20 lei ( indiferent de cantitate sau localitate)
Comenzile se livreaza prin curier rapid sau Posta Romana in functie de localitate.

Pret Producator Peleti Antigudron DK Prof

Modalitate ambalare cantitate : Pret  :                                    
Galeata 3 kg 165 lei
   

Prin depunerea gudronului pe pereti sau pe schimbatorul de caldura, la un consum mediu de 5 tone de peleti cu o pierdere de 20 % rezultă 1 tona de peleti pierdere, ceea ce presupune ca ar fi fost suficienta cantitatea de 4 tone peleti pentru o incalzire eficienta.

Astfel dacă se utilizează o rație de 0,8 kg antigudron peleti DK Prof la tona de peleti rezultă că: la un consum de 4 tone peleți de lemn ( deoarece nu mai sunt pierderi) o investitie de: 165 lei( găleata de peleti DK Prof) față de 2300 lei ( tona de peleți de lemn consumată in plus).
Rezultă că prin utilizarea peletilor DK Prof la un consum mediu de 4-5 tone de peleti de lemn se realizează o economie de : 2300 lei( tona de peleti consumată in plus) – 165 lei (găleata DK Prof) = 2135 lei ECONOMIE pe sezon

Economisiti 2300 lei la fiecare 4 tone peleți de lemn consumate utilizand Antigudronul PELEȚI DK PROF .

NOU – Peleti Antigudron DK Prof

Peleti DK Prof

În lume există mii de producători de peleti, fiecare dintre acestia  încearcă să se distingă prin obtinerea de peleti de calitate superioară. Astfel, peletii diferă în compoziție, specii de lemn și diferite proporții de lemn si aditivi.
Peletii de înaltă calitate, cu conținut redus de cenușă și ardere complecta determină adevărata eficiență și durabilitate.

Doar peletii  de calitate vor atinge eficiența maximă a sistemului de încălzire si vor asigura un serviciu bun, neîntrerupt .
În funcție de calitatea produsului, conținutul de cenușă poate varia 0.5 – 3 % si mai mult. Un conținut mai mare de cenușă creează depuneri de rășină ce rămân în sistemul de încălzire. Gudronul (smoala) limitează și întârzie eficiența centralei, aceasta crește consumul de combustibil și reduce performanțele sale.

Cele mai afectate sunt arzătorul, schimbătorul de căldură și coșul de fum, părțile care efectuează în mod direct activitatea de încălzire. Depunerile de gudron si funingine influențează negativ sistemul de încălzire sau provoaca chiar o funcționarea defectuoasă.

Repere ale produsului Antigudron DK Prof

  • Asigură curățarea constantă a dispozitivului dvs. de încălzire și a coșului de fum
  • Reduceți consumul de combustibil
  • Produs concentrat 100% pur (egal cu 100 kg  de peleti  obisnuiți de curățare)
  • Îmbunătățiți eficiența , capacitatea și siguranța sistemului   de încălzire;
  • Prelungiți durata de viață utilă a sistemului  de încălzire

Instrucțiuni utilizare peleți Antigudron DK Prof:

Pentru curățare:
Pentru sisteme de incălzire până in 20 kw se amestecă in buncăr(rezervor) 0,5 kg de peleți DK Prof cu 1 sac de peleți de lemn
Pentru sisteme de incălzire peste 20 kw se amestecă in buncăr (rezervor) 1 kg de peleți DK Prof cu 1-2 saci de peleți de lemn

Pentru intreținere sau imbunătățirea arderii:
Este recomandată utilizarea unei cantități de 1 kg de granule Antigudron DK Prof la 1 tonă kg de peleți combustibil

Peleții de antigudron DK Prof acționează eficient numai atunci când are loc o reacție chimică completă la focul aprins activ. Prin urmare, turnați peleții DK Prof în buncărul de alimentare și amestecați cu peleții de lemn. Reziduurile de gudron expuse vor fi afectate de substanțele active din granulele DK Prof devin fragile, se sfărâmă și se ard.
Efectul de curățare a peleților DK Prof durează câteva zile.
Cu acești peleți de îndepărtare a funinginei puteți curăța părțile interne ale dispozitivului de încălzire:
– Arzător de combustibil solid;
– Schimbătoare de căldură;
– Șemineu alimentat cu peleți;
– Cazan termic pe peleți

Având în vedere aceste riscuri potențiale, Peleții Antigudron DK Prof devin singura alternativă în furnizarea eficienței de care aveți nevoie.

Pret Producator Peleti Antigudron DK Prof

Modalitate ambalare cantitate : Pret  :                                    
Galeata 3 kg 165 lei
   

Comandă Simplu si Rapid :

 

[formidable id=”3″]