Peleti Antigudron


Curatare centrale termice pe peleti

In urma procesului de ardere pe pereții camerei de ardere se depune gudron si funingine, care formeaza un strat izolant termic.

Grosimea acestui strat influenteaza negativ randamentul cazanului, cazanul este fortat sa functioneze la puterea maxima, astfel consuma mai mult combustibil.

Aceasta este o modalitate eficientă și sigură pentru a menține curat sistemul de încălzire cu peleti . Antigudronul Peleti DK PROF este un amestec special de cristale, care, în timp ce arde, eliberează substanțe care afectează procesul de ardere catalitică activă și dizolvă chiar și cele mai mici derivații de rășină în curs de dezvoltare. Camerele de ardere din centralele pe peleți vor rămâne curate și capabile sa asigure funcționarea eficientă a acestora.

Folosirea regulata a buncărului amestecat cu peleti DK Prof, va dezvolta cel mai bun randament, care va prelungi viața instalației și va reduce costurile de încălzire asigurând în același timp o căldură mai mare.

NOU !  Oferta limitata .

Cost transport: 20 lei ( indiferent de cantitate sau localitate)
Comenzile se livreaza prin curier rapid sau Posta Romana in functie de localitate.

Pret Peleti Antigudron DK Prof

Modalitate ambalare -cantitate : Pret  :                                    
Galeata -3 kg 119 lei
Galeata -12 kg 449 lei

Prin depunerea gudronului pe pereti sau pe schimbatorul de caldura, la un consum mediu de 5 tone de peleti cu o pierdere de 20 % rezulta 1 tona de peleti pierdere, ceea ce presupune ca ar fi fost suficienta cantitatea de 4 tone peleti pentru o incalzire eficienta. Astfel daca se utilizeaza o ratie de 1,2 kg antigudron peleti DK Prof la tona de peleti rezulta ca: la un consum de 4 tone ( deoarece nu mai sunt pierderi) o investitie de: 49 lei( cutia de 1,2 kg) x 4 = 196 lei fata de 1000 lei ( tona de peleti consumata in plus).
Rezulta ca prin utilizarea peletilor DK Prof la un consum mediu de 4 tone de peleti se realizeaza o economie de : 1000 lei( 1 tona peleti) – 196 lei (4 cutii peleti DK Prof) = 804 lei

Economisiti 804 lei la fiecare 4 tone peleti consumate utilizand antigudronul PELETI DK PROF .

NOU – Peleti Antigudron DK Prof

Peleti DK Prof

În lume există mii de producători de peleti, fiecare dintre acestia  încearcă să se distingă prin obtinerea de peleti de calitate superioară. Astfel, peletii diferă în compoziție, specii de lemn și diferite proporții de lemn si aditivi.
Peletii de înaltă calitate, cu conținut redus de cenușă și ardere complecta determină adevărata eficiență și durabilitate.

Doar peletii  de calitate vor atinge eficiența maximă a sistemului de încălzire si vor asigura un serviciu bun, neîntrerupt .
În funcție de calitatea produsului, conținutul de cenușă poate varia 0.5 – 3 % si mai mult. Un conținut mai mare de cenușă creează depuneri de rășină ce rămân în sistemul de încălzire. Gudronul (smoala) limitează și întârzie eficiența centralei, aceasta crește consumul de combustibil și reduce performanțele sale.

Cele mai afectate sunt arzătorul, schimbătorul de căldură și coșul de fum, părțile care efectuează în mod direct activitatea de încălzire. Depunerile de gudron si funingine influențează negativ sistemul de încălzire sau provoaca chiar o funcționarea defectuoasă.

 Având în vedere aceste riscuri potențiale, Peleții Antigudron DK Prof devin singura alternativă în furnizarea eficienței de care aveți nevoie.

Pret Peleti Antigudron DK Prof

Modalitate ambalare cantitate : Pret  :                                    
Galeata 3 kg 119 lei
Galeata 12 kg 449 lei

COMANDĂ  SIMPLU și RAPID :

Cost transport: 20 lei ( indiferent de cantitate sau localitate)
Comenzile se livreaza prin curier rapid sau Posta Romana in functie de localitate.

Comanda peleți
sau Denumirea Societății și CUI