Adaptor aspirator cenusa


STOC TERMINAT: Produsul nu mai este disponibil. 
Pentru a facilita o curatenie desavarsita prin aspirarea cenușei, venim cu o oferta la cel mai mic pret:

Aspirator aspirator aspirator 16 l =145 lei = 98 lei (stoc limitat)

Comenzi la tel: 0722.328.444 sau completati formularul de contact al paginii  .

Adaptorul pentru aspirarea cerului elimină curatarea cu peria și farasul.
Cenușa este adunată fără să se verse prin toată casa și fără să se ridice praf.

Aspiratorul aspirator aspirator este potrivit pentru toate focarele deschise de lemn, peleti sau carbuni și poate fi folosit și pentru aspirarea de spărturi, cuie, nuci și șuruburi de sticlă etc, în garaj și în ateliere de lucru, având avantajul că recuperează obiectele aspirate direct din galeata.

  • Pur și simplu atașați adaptorul la orice aspirator.

Cenușa și zgura sunt colectate printr-o furtun metalic în recipientul cu o capacitate de 16L și se filtrează (adaptorul este dotat cu un filtru de particule fine din metal) pentru a proteja aspiratorul.
Pentru un goli, pur și simplu desfaceți capacul și aruncați cenușa.

Adaptor aspirator cenusa = Curatenie simplu si rapid

 

Aspirator aspirator aspirator 16 l =145 lei = 98 lei (stoc limitat)
Comenzi la tel: 0722.328.444 sau completati formularul de la pagina de contact .

Adaptorul aspirat ceramica este indispensabil pentru curatarea cosurilor de fum. Cosurile de fum se curata chimic si mecanic, iar in urma acestor operatii la baza cosulelor se aduna foarte mult ceata care nu poate fi evacuata cu peria si farasu. Astfel, prin introducerea simplă și rapidă a unui adaptor de furtun de la adaptor se aspira toata tașca.

Adaptorul aspiratorului este ideal și în cazul centralelor termice. Majoritatea centralelor termice pe gaze cu gazeificare sau nu au în partea din spate, sub căile de evacuare a fumului, o usa de vizitare, de unde trebuie eliminată fumul. De exemplu, la centrala Atmos cu gazeificare, la partea din spate este o usa prinsa cu fluturas, unde se aduna mai multe scule, care daca nu este evacuata, obtureaza evacuarea gazelor de fond, iar centrala nu functioneaza in parametrii, existand si pericolul de evacuare a fumului în camera tehnică.

Nu utilizați aspiratorul obișnuit pentru aspirarea cenușii. Jarul fierbinte poate “rămâne în viață” pentru zile întregi, ascuns sub cenușă, care acționează ca un izolator. Un lingur aspirat într-un sac de filtrare din hârtie, înconjurat de resturi menajere inflamabile, este o reteta pentru un dezastru.
Această situație poate declanșa un incendiu întârziat, arderea se poate aprinde după o perioadă. Foarte periculos!