Adaptor aspirator cenusa


STOC TERMINAT: Produsul nu mai este disponibil. 
Pentru a facilita o curatenie desavarsita prin aspirarea cenusii ,  venim cu o oferta la cel mai mic pret :

Adaptor aspirator cenusa 16 l =145 lei  = 98 lei ( stoc limitat)

Comenzi la tel : 0722.328.444 sau complectati formularul de la pagina de contact.

Adaptorul pentru aspirat cenusa elimina curatarea cu peria si farasul.
Cenusa este adunata fara sa se verse prin toata casa si fara sa se ridice praf.

Adaptor aspirator cenusa este potrivit pentru toate focare deschise de lemn, peleti sau carbuni și poate fi, de asemenea, folosit pentru aspirarea de sticlă spartă, cuie, nuci și șuruburi, etc, în garaje și ateliere de lucru, avand avantajul ca recuperati obiectele aspirate direct din galeata.

  • Pur și simplu atașați adaptorul la orice aspirator .

Cenușa și zgura sunt colectate printr-un furtun metalic în recipientul cu o capacitatea de 16L și se filtrează (adaptorul este dotat cu un filtru de particule fine din metal) pentru a proteja aspiratorul .
Pentru a goli, pur și simplu desfaceți capacul si aruncati cenusa.

Adaptor aspirator cenusa = Curatenie simplu si rapid

Adaptor aspirator cenusa 16 l =145 lei  = 98 lei ( stoc limitat)
Comenzi la tel : 0722.328.444 sau complectati formularul de la pagina de contact.

Adaptorul pentru aspirat cenusa este indispensabil pentru curatarea cosurilor de fum. Cosurile de fum se curata chimic si mecanic, iar in urma acestor operatii, la baza cosurilor se aduna foarte multa cenusa ce nu poate fi evacuata cu peria si farasu. Astfel prin simpla introducere a furtunului de la adaptor se aspira toata cenusa simplu si rapid.

Adaptorul pentru aspirator cenusa este ideal si in cazul centralelor termice. Majoritatea centralelor termice pe lemne cu gazeificare sau nu au in partea din spate , sub caile de evacuare a fumului, o usa de vizitare, de unde trebuie eliminata cenusa cazuta. De exemplu la centrale Atmos cu gazeificare, la partea din spate este o usa prinsa cu piulite fluture, unde se aduna multa cenusa , care daca nu este evacuata, obtureaza evacuarea gazelor arse, iar centrala nu functioneaza in parametrii, existand si pericolul de evacuarea a fumului in camera tehnica.

Nu utilizați NICIODATĂ aspiratorul obisnuit pentru a aspira cenusa. Jarul fierbinte poate “rămâne în viață” pentru zile intregi, ascuns sub cenușă, care actioneaza ca un izolator. Un tăciune fierbinte aspirat într-un sac de filtrare din hârtie, înconjurat de resturi menajere inflamabile, este o reteta pentru un dezastru.
Această situație poate porni un incendiu întârziat, arde mocnit si se aprinde dupa o perioada. Foarte periculos!