Antigudron DK Forte


 Praf pentru curatare chimica centrale termice

Produsul distruge si elimina gudronul din centrale termice pe combustibil solid, sobe şi hornuri de fum.

Folosit sistematic micşorează consumul de combustibil solid, lemne, carbuni, brichete, măreşte randamentul termic şi totodată înlătură riscul aprinderii arsurilor şi depunerilor din cosuri, hornuri .  Amortizarea investitiilor in centrale termice este garantata de durata mare de exploatare prin protejare contra coroziunii.

NOU !  Oferta limitata !

La 2 cutii de antigudron DK Forte primiti GRATUIT o cutie de brichete de aprins focul din kerosen solid.

Cost transport: 20 lei ( indiferent de cantitate sau localitate)
Comenzile se livreaza prin curier rapid sau Posta Romana in functie de localitate.

Protejează corodarea părţilor metalice ale sobelor, focarelor şi centralelor termice cu combustibil solid.

 ~~ IMPORTANT  ! ~~

Antigudron DK Forte si Antigudron DK Prof sunt singurele produse ce contin si  inhibitori de coroziune si elemente pentru protectia metalelor pe baza de zinc si magneziu

RECOMANDAT  DE  PROFESIONISTI :

Produs praf plic pentru curatare cosuri de fum
Antigudron DK Forte – pret = 79 lei / cutie 1,5 kg ( 6 plicuri de 250 gr)

Antigudron DK FORTE este conceput special pentru centrale termice, iar Antigudron DK PROF este produs special pentru curatare si intretinere centrale si seminee pe peleti, granule.

curatare centrale termice
curatare cos de fum

Produs special conceput pentru eliminarea funinginii si gudronului din centrale termice pe combustibil solid lemne sau carbuni, seminee, sobe, teracote, cosuri de fum si hornuri . Gudronul, smoala, catranul ce se formeaza din particule de lemn sau carbune nearse si diferite gaze volatile este foarte inflamabil.

Curatarea cosului de fum.

Curatarea mecanica a cosului este obligatorie cel putin o data pe an. Curatarea catalitica utilizand produsul antigudron DK Forte faciliteaza curatarea mecanica a cosului prin distrugerea depozitelor de gudron , smoala, depuse pe peretii cosului de fum. Prin actiunea de transformare a gudronului din substanta smolista, intr-o zgura friabila, produsul este recomandat si utilizat de cosarii profesionisti , facilitand curatarea mecanica .

Un cos de fum bine intretinut elimina pericolul de incendii si optimizeaza instalatia de incalzire prin functionarea corecta asigurand un  tiraj normal necesar arderilor.

MOD DE UTILIZARE  ANTIGUDRON DK Forte:

Produsul este ambalat în plicuri de 250 gr. fiind recomandat pentru curatarea si intretinerea centralelor termice pe lemne carbuni peleti.

Plicul intreg se aruncă direct in foc, când focarele sau cazanele de încălzire sunt încinse (după 30-40 minute , se poate folosi alt pachet dacă este necesar).

Se aruncă punga de 250 gr sigilată în cazan, sobă, centrală, cuptor , focar, etc. pe un pat de carbuni aprinsi – jar puternic – fiind necesar să se asigure un tiraj mărit de aer astfel încât produsul să lucreze bine.

Arderea combustibilului solid respecta anumite faze , pe scurt:  – incalzirea, aprinderea, arderea si stingerea , cu un varf maxim de ardere, acela fiind momentul cand se arunca plicul in foc.

Aici aveti schematic instructiuni de utilizare .

Daca sunt depuneri mari de gudron (peste 3 mm grosime) – pentru o curatare intensa- se incarca centrala cu deseuri uscate(scanduri ,paleti, nuiele,etc) pentru a se obtine un foc puternic peste care se arunca 1-2 plicuri intregi si se mareste tirajul.
Ulterior , pentru intretinere centrala, se arunca 1 plic (o punga) peste incarcatura obisnuita – de cate ori este necesar( o data la 2-3 sapatamani).

Numarul pungilor utilizate depinde de dimensiunea cuptorului sau a focarului.

Doza estimativă(la o curatare) este de o punga de 250 gr. la 20 – 35 kg combustibil solid – lemn, carbune, rumegus, pelete, brichete rumegus, etc. – recomandat pentru centrale termice, seminee, sobe, cosuri de fum ,etc.

Dozajul final se va determina într-o manieră experimentală , adaptat la focarul sau cuptorul respectiv: supradoza nu prezintă pericol.

Antigudron DK Forte – 79 lei / cutie ( 6 plicuri de 250 gr)
( aproximativ 52 lei / kg )

Comandă Simplu si Rapid: